Bel mij
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als toonaangevend bus en touringcarbedrijf voelen wij ons sterk betrokken bij het welzijn van het milieu. Duurzaam ondernemen en het terugdringen van emissienormen hebben onze nadrukkelijke aandacht.

Alle bussen en touringcars die door Brouwer's Tours en Taxi Brouwer worden ingezet voldoen aan strenge milieueisen. Bij investeringen in nieuwe taxi's, bussen, touringcars en minibussen kijken we zelfs nog verder vooruit en houden we rekening met de nieuwste ontwikkelingen rondom het milieu.


Het milieuvriendelijk beleid dat wij voeren;

 

  • Wij investeren uitsluitend in energiezuinige motoren. Onze nieuwe taxi's zijn voorzien van 'Blue Efficiency' motoren, groengas, hybride of elektirsche motoren die een zeer zuinig label voeren. Onze nieuwe bussen en touringcars zijn voorzien van 'Ad Blue' motoren. AdblueAdBlue is een oplossing van 32,5% ureum in gedemineraliseerd water. Dit wordt bij diesel toegevoegd. Hierdoor rijden alle bussen en touringcars van Brouwer's Tours veel schoner dan zonder 'Ad blue'.
  • Alle sedan taxi's zijn voorzien van Ecodrive en een snelheidsbegrenzer. Beide opties helpen sterk bij het terugdringen van het verbruik en verhogen de veiligheid. Alle personenauto's hebben daarnaast een moderne automatische versnellingsbak.
  • Wij rijden op energiezuinige en stille banden. Deze banden voldoen aan de Europese eisen.
  • Alle chauffeurs volgen intensieve trainingen bij indiensttreding en op structurele basis. Inmiddel hebben al onze touringcarchauffeurs de cursus ‘Het nieuwe rijden met Touringcars’ gevolgd, hierdoor besparen zij ongeveer 10 tot 15% op het brandstofverbruik.

 

Het nieuwe rijden

 

  • Vanzelfsprekend wordt door onze optimale planning, in combinatie met onze automatiseringssystemen, al onze taxi's, bussen en touringcars zo efficiënt mogelijk ingezet om het aantal loze kilometers zoveel mogelijk te beperken. 
  • Door gebruik te maken van innovatieve software op alle afdelingen binnen Brouwer's Tours worden dossiers digitaal opgeslagen. Hierdoor is het papiergebruik op ons kantoor drastisch verminderd.
  • Het commerciële papiergebruik vindt uitsluitend plaats op FSC-gecertificeerd papier. De grondstoffen voor dit papier komen uit verantwoord beheerde bossen.
  • Wij zuiveren het water van onze touringcar en personenwagenwasstraat via een waterterugwinningsinstallatie. Het gerecycelde water herbruiken wij in onze wasstraat. Regenwater vangen wij op via het dak van het bedrijfspand en gebruiken wij ook voor onze touringcar en personenwagenwasstraat. Al met al een gigantische waterbesparing per jaar!

 

Naast deze reeds doorgevoerde maatregelen blijven Brouwer's Tours en Taxi Brouwer continu alert op nieuwe milieuontwikkelingen en investeren in innovatieve oplossingen die het milieu ten goede komen.Let's go green!

SVO
Volg ons via: