Bel mij
 

Meerdaagse busreis per touringcar op maat gemaakt...

De reisorganisatie van touringbedrijf Brouwer's Tours, Happy Holidays genaamd, kan meerdaagse busreizen voordelig en op maat voor u organiseren. Denk hierbij aan verzorgde meerdaagse busreizen door Europa, aan een pendelreis naar zomer- en winter bestemmingen, maar ook aan groepsreizen die volledig voor uw groep op maat worden samengesteld. Happy Holidays is ruim 30 jaar dé specialist in het organiseren van meerdaagse busreizen. Europa is groot en heeft vele interessante en mooie regio's, steden en bezienswaardigheden. Waar u maar heen wilt, wij kunnen het voor u verzorgen!


Al 30 jaar staat Happy Holidays bekend om haar veelzijdige programma aan verzorgde meerdaagse busreizen en is hierin dan ook met recht een echte busreizen specialist te noemen. Happy Holidays heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en om dit kracht bij te zetten worden de busreizen uitgevoerd door Keurmerk Busbedrijf Brouwer's Tours b.v. Dit is uw waarborg voor een goed onderhoud van de touringcars en bussen en voldoende rust-uren voor de touringcarchauffeurs. In het vakantieaanbod van Happy Holidays vind u onder andere; stedenreizen, rondreizen en excursies naar een groot aantal Nederlandse en Europese bestemmingen. Al deze busreizen zijn individueel te reserveren bij Happy Holidays.

 

Wij brengen in al uw touringcar en busreizen de kernwoorden kwaliteit, veiligheid, organisatie en persoonlijke service naar een hoger niveau. Happy Holidays is met deze woorden dan ook onlosmakelijk verbonden.Wij streven er naar om u een onbezorgde en onvergetelijke busreis te bezorgen.

 

Met een groot bestand aan adressen, contacten en accommodaties beschikken wij over een groot netwerk binnen de reis- en entertainmentbranche. Tevens bemiddelen wij in boottochten, reisverzekeringen, hotelaccommodaties, entreetickets, e.d. voor individuele doeleinden of voor gezelschappen. Van directievervoer tot uitstapjes met uw gezelschap, van busreizen tot boottochten, van enkel busvervoer tot volledig verzorgde reizen. Wij verzorgen het graag voor u!

 

Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in vrijwel heel Europa. Voor de volgende landen hebben wij de beste expertise in huis: Ierland, Schotland, Engeland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Polen, België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Slovenië, Kroatië, Italië, Spanje, Portugal en uiteraard Nederland.

 

Bij het samenstellen van een meerdaagse busreis is het handig om dat in een persoonlijk gesprek te doen. U kunt dan uw wensen goed en duidelijk overbrengen want geen busreis is hetzelfde. Wij kunnen dan een goed aansluitende offerte maken voor uw tourincar of busreis. Een greep uit ons aanbod is te vinden bij onze reissuggesties. Mocht u eigen ideeën of suggesties hebben ten aanzien van uw reis bespreken wij deze graag met u.

 

U bent uiteraard van harte welkom in Noordwijk.

De koffie staat klaar! 

 

Offerte voor uw touringcar of bus

 

 

Meerdaagse reis per touringcar

 

 

 

SVO
Volg ons via: